• 2019.04.03

Videók – érdekességek és hasznos tudnivalók…

Miért olyan különlegesek a gombák? Hogyan tudnak hatni az életünkre?

Egy fantasztikus előadás a világhírű mikológus Paul Stamets közreműködésével.  6 mód, ahogy a gomba-micéliumok segíthetnek megmenteni a világot: a szennyezett talaj tisztítása, rovarölőszer előállítása, a bárányhimlő kezelése, sőt még az influenzáé is…

Paul Stamets  – A gombák hatféleképpen menthetik meg a világot 1. rész

 

Paul Stamets  – A gombák hatféleképpen menthetik meg a világot 2. rész

 

Miért fontos táplálék-kiegészítőket szedni? Hogyan hat a szervezetünkre a gyógygomba, miben tud segíteni – a következő videókból ez derül ki.

A malajziai DXN vállalat a világ első és legnagyobb gyógygombás cége. Az alapító elnök, Dr Lim beszél arról, miért érdemes választani a DXN Ganodermát és a Spirulinát?

 

Nem mindegy, milyen ganodermát vásárolunk… Mik azok a tényezők, amik meghatározzák a termékek minőségét? Most megtudhatod a titkot, hogy a legjobbat választhasd!

 

Tudnivalók a Ganodermáról

 

DXN a világ első és legnagyobb ganoderma gyógygomba termelője és feldolgozója

 

Miért olyan különleges, miért más, miben különbözik más cégek termékétől a DXN ganoderma? Dato’ dr. Lim Siow Jin, a DXN alapító elnöke beszél a vállalat egyedi módszereiről; a kiválogatásról, a termesztésről, a szabadalmaztatott hatóanyag-kivonásról.

 

Nepál hegyeiben gyűjtik a Cordyceps gombát. Nagy a kereslet rá, az arannyal vetekszik az ára. Miért olyan értékes, rögtön érthető lesz, ha olvasol a hatásairól, itt.

Itt megvásárolhatod a ganodermát és a többi gyógygombát:
https://www.dxn2u.eu/pws/310010823

Szeretnél jelentős kedvezményeket kapni? Beszéljünk róla, keress bátran!

0630/633-2877

0620/ 235-0765