Vegyél részt egy bámulatos dologban!

Sosem gondoltam volna, hogy valaha is kapcsolatba kerülök az MLM-mel. Miért választottam mégis a pénzkeresésnek ezt a módját? Mert szimpatikus volt, amit nyújtani tud, elsősorban a szabadság, az, hogy a magam ura lehetek! De szerencsém is volt, mert megtaláltam a számomra legelőnyösebbet az interneten:nézelődés közben ráakadtam egy weboldalra, ahol megtetszettek a termékek. Különösen az, hogy élvezeti cikk, lúgosító kávé a vezető termék, és az üzletet  is előnyös feltételekkel indíthatom. Éreztem, hogy valami nagyszerű dologra találtam.

Azóta hét év telt el, ez alatt rengeteg változás történt az életemben ennek a döntésemnek köszönhetően.

Kezdettől sokat tanultam,  új munkatársaim (mi úgy mondjuk, “csapattársaink”) lettek, akikkel sok közös élményt éltünk át. Öt év alatt elértem a gyémánt üzleti szintet és a továbbiakban a legjobb tudásom szerint segítem azokat a csapattársakat, akik szintén szeretnék ezt elérni. A DXN  a legjobb döntés volt, most is változatlanul tetszik, és örülök, hogy részese lehetek egy küldetésnek.

Miről van szó? Szeretnénk minél több emberrel megismertetni egy különleges termékcsaládot, ami egyedülálló a piacon. Ez mellett segítünk azoknak az embereknek, akik a DXN üzlettel akarnak egy jobb életet teremteni maguknak és családjuknak. A munkánkhoz a legkorszerűbb online eszközöket kapjuk a cégtől.

Az emberiség 4000 éves örökségét adjuk tovább: a gyógygombák csodálatos hatását ma már bárki élvezheti a DXN élelmiszerekkel. Egyszerű a dolgunk; fogyasztani és megmutatni másoknak a termékeket. Meggyőzés helyett kóstolás – és a hatás azonnal érezhető. Minden korosztálynak adható, s aki próbálta, garantáltan visszajön érte. Az emberek szeretik és keresik a gyógygombás élelmiszereket, a DXN gyógynövényeit. Igényli a jót a szervezetük, érzik a különbséget…

A marketing terv is egyedi, reális elvárásokkal. Bárkinek lehetővé teszi, hogy tanuljon, és változtasson az élethelyzetén. Az üzletépítés és a képzés terén Te határozhatod meg a tempót, nincsenek határidők, megkötések. Szabadon, de sok segítséggel dolgozhatsz, és akár nemzetközi fogyasztói hálózatod is lehet. Fontos a támogató, jó csapat, akikkel naponta együtt működünk, akik érdekeltek abban, hogy jól haladjunk. Beszélsz nyelveket? Bármelyik országban lehetnek vásárlóid, skypeon elérheted a Föld túlsó felén élő üzlettársaidat.

A gyógygombák a legintelligensebb gyógynövények, az emberiség több ezer éves, felbecsülhetetlen értéket képviselő öröksége. Az orvostudomány a világ minden részén komoly erőfeszítéseket tesz megismerésükért.

Az elmúlt 25 év alatt 180 országba jutottak el a DXN egészségvédő termékei, s most óriási fellendülés előtt állunk. Gyárak épülnek Európában, Ázsiában, bővül a piac, és ez ránk vár!

Ha nyitott vagy, ha szívesen részese lennél valami bámulatos dolognak, írj nekem! A címem: dobra.agnes@gmail.com