Spirulina tartalmú gabonapehely – Energiabomba a nap bármely órájában!

A kiegyensúlyozatlan és a rostanyagban szegény étrend hozzájárulhat az elhízáshoz és sok más egészségügyi problémához, mint a magas koleszterin szint, magas vérnyomás, cukorbetegség, emésztési zavarok…

A DXN Spirulina Cereal csúcs minőségű, magas rosttartalmú gabonapehelyből és porított spirulinából áll. A spirulinát szuper összetételű élelmiszernek tartják, mert mindent tartalmaz amire a szervezetnek szüksége van.

 

A legújabb kutatások rámutattak a spirulina jótékony egészségügyi hatásaira:

  1. erősítheti a test vírus ölő rendszerét
  2. csökkentheti a koleszterint
  3. csökkentheti a rák kockázatát
  4. erősítheti az immunrendszert
  5. csökkentheti a vese toxicitását
  6. felépítheti az egészséges lactobaktérium flórát
  7. gyorsíthatja a sebgyógyulást
  8. megszüntetheti az alultápláltságot
  9. csökkentheti a vérsűrűséget

Magas a rostanyag tartalma:

A rost fontos része a táplálékunknak. Két fajta rost létezik.

Oldhatatlan rost:

Az oldhatatlan rost javítja a széklet állagát. Meggátolja a székrekedést. Az oldhatatlan rost lesúrolja a vastagbél falát,  így  meggátolja a méreganyagok lerakódását.

Oldható rostanyag:

Az oldható rost csökkenti a vér koleszterin szintjét és segít szabályozni a vércukor szintjét.

 

A DXN különös gonddal alkotta meg a DXN Spirulina Cerealt, hogy kielégítse a napi táplálkozással kapcsolatos igényeket, különösen az egészségtudatos emberek számára.

A spirulina híres arról, hogy kiegyensúlyozott formában tartalmazza a tápanyagokat, amíg a magas rost tartalmú gabonapelyhet a táplálkozáskutatók javasolják. A DXN gabonapehely nagyon jó minőségű gabonából és porított spirulinából áll és így remek tápanyagforrás.

Utazáskor praktikus kísérő a kis tasakban elvihető, vízben, gyümölcslében, joghurtban elkeverhető gabonapehely, ami reggelire, uzsonnára épp úgy alkalmas, mint főétkezésre. Fogyókúrás program része lehet, akár egy étkezést helyettesíthet, vagy desszertnek is kiváló, enyhíti az édesség utáni vágyat. Nem csak remek tápanyagforrás, de nagyon finom is!

Elkészítés:kevés meleg vízben keverd el, 5 perc állás után  fogyasztható. Joghurt sűrűségűre duzzad higítani lehet ízlés szerint.

Megtalálod a WEBÁRUHÁZBAN!

 

DXN Reform élelmiszerek