A paleolit táplálkozás elkötelezett híveinek: paleo kávé!

 

Sokan kénytelenek egészségi okokból valamilyen diétát, vagy étrendet követni. Mások inkább az egészséges életmód híveiként figyelnek arra, mit vesznek magukhoz a napi táplálékokkal. Sokan táplálkoznak a paleolit étrend szerint, ami lényege, hogy bizonyos típusú ételek fogyasztását kerülik.

A paleo étrend különösen ajánlja a Paleo-TermékŽ védjeggyel ellátott termékeket. A fekete kávé fogyasztását is támogatja.

DXN Lingzhi Black Coffee megfelel a paleolit táplálkozás minden kritériumának – laktózmentes, gluténmentes. Magyarországon az első és jelenleg az egyetlen paleo védjeggyel ellátott kávé.

 

A DXN Lingzhi Black Coffee Paleo-TermékŽ

Összetevők: Instant kávépor (98%), Ganoderma kivonat (2%).

Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntsd egy csészébe, adj hozzá forró vizet és keverd össze.

A kávé frissítő, gyógyító hatása már régóta ismert. A legtöbb problémát az okozza, hogy sok fogyasztó gyomra a nagy csersav és egyéb savtartalom miatt nehezen tolerálja. A Ligzhing Black Coffee új megoldást kínál. A termék világszerte elismert, kiváló minőségű és ízű, amellett ganoderma gyógygombát is tartalmaz. Ennek köszönhetően ez a kávé nem savasít, nem nyomja fel a vérnyomást és nem okoz gyomorégést. Ha a paleolit étrend szerint táplálkozol, bátran fogyaszthatod.

Hogy juthatsz hozzá?

Regisztrálj díjmentesen a Törzsvásárlói rendszerbe, és vásárolj 20%-kal olcsóbban!