Megfelelő nekem ez a kávé?

Gyakran kérdezik, kik ihatják a ganodermás kávét, milyen íze és hatása van. Jó lesz-e nekem, kipróbálhatom-e?

Nézzük, milyen is ez a kávé, amit már annyian szeretnek és szinte függőként ragaszkodnak hozzá?

Először is finom! Különleges íze mellett a selymesen lágy állaga is jólesik. Kézzel szüretelt minőségi kávészemeket használtak, és ehhez gyógynövény kivonatot kevertek. A cég Ganodermát, és más gyógynövényt is használ, pl. Ginzeng és Maca gumó kivonatot, amik a páratlan ízélmény mellett speciális hatást is adnak a kávéknak.

Második, amit meg kell említeni, hogy a ganodermás kávé hatásában is más, mint egy közönséges bolti kávé. Azok érzik először, akik savasodástól szenvednek, refluxuk, vagy emésztési problémájuk van. A ganodermás kávét nyugodtan ihatják, akiknek gyakran ég a gyomruk, gond van a vérnyomással, hiszen a kávéhoz kevert ganoderma nem hagyja érvényesülni a csersav és a koffein kellemetlen mellékhatásait. 

Megfelelő nekem ez a kávé?

Igen, ha szereted egész nap energikusnak érezni magad, ha szeretsz éjszaka nyugodtan és jól aludni. Igen, ha szereted a kávé ízét és hangulatát, és ha olyan kávéra van szükséged, ami nem okoz gyomorégést, ami nem emeli a vérnyomást és a szívet is kíméli. A ganoderma az egész szervezetre jótékony hatással van, így más téren is érezheted a gyógygomba előnyeit.

 

Több, mint kávé!

Általános tapasztalat, hogy aki korábban több csésze kávét fogyasztott naponta, az le tudja csökkenteni a kávé adagját napi 1-2 csésze ganodermás kávéra – hosszan tartó hatásának köszönhetően.
Fogyasztóink már nem kávéfüggők, hanem ganodermás kávéfüggők – aki kipróbálta, már nem akar lemondani róla. Élvezik, hogy energikusak, jó a munkabírásuk, nem szenvednek a csersav és a koffein mellékhatásaitól. Sokan örömmel tapasztalták hosszútávú  fogyasztásnál, hogy karcsúsodnak, a lúgosító hatásnak köszönhetően…

Nem “csupán ” kávéról van szó, hanem két terméket kapsz a pénzedért: kávét+gyógygomba kivonatot együtt. Egy tartósítószerektől és mesterséges adalékoktól mentes finom kávé mellé kapod még a pozitív hatást, az egészséged támogatását, ami pénzben nem mérhető!

Hogyan készítsem el?

1 tasak kávéhoz öntsünk 1,5 dl max. 80°C-os vizet. (Az adagok felezhetők, harmadolhatók). Bátran lehet ízesíteni, fűszerekkel, tejhabbal – ki hogy szereti, de a visszajelzések szerint legtöbben az eredeti ízt-aromát kedvelik.
Minden csomag 20 tasak ganodermás kávét tartalmaz. Igény szerint egy tasakból akár 2-3 adag is készíthető, így kedvezően alakul az ára, hiszen egy csésze kávé mindössze kb. 110-130Ft.

Hogy jutok hozzá?

A DXN által gyártott kávék közül jelenleg nyolcféle kerül forgalomba Magyarországon. Megrendelheted azonnal fogyasztói áron a webáruházból. Ha segítség kell, bátran keress, szívesen segítek a választásban!

Hogyan tudok kedvezményesen vásárolni?

Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, s vásárolj legalább 100 pont értékben. Ezzel automatikusan bekerülsz a törzsvásárlói rendszerbe és ettől kezdve 20-25% kedvezményt kapsz minden termék árából.

További kedvezményeket is kaphatok?

Igen, ha DSP C csomagot vásárolsz, amikor regisztrálsz. Ezzel együtt ajándék bónuszt ad a cég 39.000 Ft értékben, és minden további vásárlásod 10%-át ebből fizetheted.

Lehet még ennél is olcsóbban vásárolni?

Igen, lehet! Vedd fel velem a kapcsolatot, és ismertetem veled a lehetőségeket! Tel.: 0630/633-28-77

Csatlakozz Törzsvásárlói rendszerünkhöz, és élvezd a kedvezményeket! Regisztrációért kattints a baloldali bannerre!