Te is szereted a kávét? Ezt imádni fogod, ne hagyd ki!

 

Az egész világ kávézik. Fiatalok és idősebbek egyaránt. Sok ezer tanulmányt készítettek a kávéról, amelyekből egyre világosabban látszik, hogy akár napi 4-5 csésze kávé sem ártalmas, sőt, a kávéban levő antioxidánsok megvédenek a toxikus szabadgyököktől. A kávé serkenti az agyi vérkeringést, és frissítő hatása révén javítja a szellemi teljesítőképességet is.

A ganoderma gyógygomba kivonat egyedi kiválasztás-termesztés-feldolgozás után kerül a DXN termékeibe. Némelyik kávé a ganoderma kivonaton kívül Ginszenget (Panax ginseng) és Maca (Lepidium meyedii)port is tartalmaz az egészségesebb hatások elérése érdekében. Az ízek kavalkádját találod – nem könnyű a választás.

Számos formában rajongunk a kávéért. Főzve, forrázva, tejjel, tejszínnel, édesen, vagy csak feketén – mindenki másképp fogyasztja kedvenc italát. Mégis mi az, ami meghatározza egy élvezeti cikk, a kávé értékét? A válasz, talán túl kézenfekvő: a felhasznált alapanyagok minősége.

A DXN csak a legjobb minőségű alapanyagokat használja fel, így talán nem meglepő, hogy a különböző cukrozott és cukormentes instant kávékeverékek alapanyaga a kézzel szüretelt, minőségi Arabica kávé.
Ez garanciát jelent arra nézve, hogy a belőle készült, azonnal oldódó (instant) kávépor is kiváló minőségű legyen!

 

Növényi eredetű tejszín

Manapság egyre több ember szenved laktóz intoleranciában. A DXN mérnökei ezért csak a legszükségesebb esetben használnak tejszármazékokat. A DXN italporokban (instant kávékeverékek, Nutrizhi) használt növényi eredetű tejszín nádcukorból készült glükóz-szirupot, pálmavajat, kazein savat, foszfátokat (E 340, E 451), emulgeálószereket (E 471, E 472e) és természetes színezéket, riboflavint (E 101) tartalmaz.

 

Cukor

A gyártótól kapott nyilatkozat alapján a DXN termékekben használt cukrot cukornádból (Malajziában javarészt a Saccharum officinarum-ot és a Saccharum arundinaceum-ot termesztik) nyerik.

 

A DXN kávé előnyei:

  1. A DXN kávé megszünteti a szövetek elsavasodását.
  2. Élénkíti a vérkeringést.
  3. Stimulálja az immunrendszert.
  4. Antioxidánsokat tartalmaz.
  5. Hangulatjavító hatása van.
  6. Emeli az energiaszintet.
  7. Csökkenti a fáradtságérzést.
  8. Refluxosok és vérnyomás problémákkal küzdők is fogyaszthatják!

 

Tudtad, hogy:

-minden 30 másodpercben 120.000 csésze kávét isznak meg naponta, csak Európában?
-a kávéban számos bizonyítottan jótékony hatású vegyület, mint fenolsavak (pl. a klorogénsav), antioxidáns hatású polifenolok (pl. a különböző izoflavonok, katechinek, flavononok, stb.) találhatók?
-hogy egy csésze kávéban akár 2-3x annyi antioxidáns hatású vegyület található, mint ugyanakkora mennyiségű zöld teában?

 Több, mint kávé;

Arabica+ganoderma kivonat=egészségvédő hatás

A DXN kávéfajták minden egészségtudatos ember és minden korosztály számára a legjobb választás.

Érezd és tapasztald meg a különbséget!

Vásárolj olcsóbban! Regisztrálj törzsvásárlói rendszerünkbe, így  kedvezményes áron, 20-25%-kal olcsóbban juthatsz minden termékünkhöz.