Kávézz Andival és Gyurival – lépésről lépésre a Gyémánt szintig!

 

Mindenki szeretne sikeres lenni a saját vállalkozásában, eredményeket elérni, elismeréseket kapni. Jó érzés lépésről lépésre haladva feljebb jutni, látni, hogy van eredménye a befektetett munkának. Aztán jönnek mások is, akik szintén szeretnének ezen az úton haladni, és akiknek a sikeréhez mi is hozzájárulhatunk a tudásunk, tapasztalataink átadásával.

Kedves csapattársaink Cséfalvay Andrea és György elérték az SA (Star Agent) szintet. Szlovákiából csatlakoztak hozzánk, Nagy Júlia szponzorálása mellett. Már régóta ismerték a gyógygombás termékeket, az egész család fogyasztotta. Csak később döntöttek úgy, hogy az üzlettel is foglalkoznak. Kezdettől fogva határozottan és céltudatosan haladtak, és viszonylag rövid idő alatt elérték az első üzleti szintjüket.

Andinak sok jó ötlete, elképzelése van, amit elkezdett megvalósítani. Nézz be a weboldalukra, ott többet is megtudhatsz róluk:

https://kincsazegeszseg.hu/

Szívesen csatlakoznál hozzájuk? Itt megteheted, legyél Andi és Gyuri csapattársa a kávé- és gyógygombaüzletben! Nagyszerű segítőid lesznek!

Regisztrációs útmutató

Lerántjuk a leplet!...

Mik azok a tényezők, amelyek a DXN termékeinek minőségét meghatározzák? Mit csinálnak másképp? Dr Lim a DXN vállalat elnöke az előadásában sok titkot elárul a...

Cordycepsz – kínai...

Nepál hegyeiben található ez a csodálatos gomba, amit a természetes gyógymódok követői olyan nagyra becsülnek. Online füzetünket végiglapozva megismerheted a Cordyceps történetét, megértheted szerepét és...