DXN Születésnap

Ma 25 éves a legnagyobb ganodermás cég, a malajziai DXN. 180 országból 7 millió tag, több mint 1 milliárd dollár éves forgalommal. 2018-ban a 24. helyről a 22. helyre került a direkt értékesítési cégek nemzetközi listáján – a konkurenciáit messze megelőzve.

A DXN organikus farmon termeszti élelmiszerei alapanyagát, a gyógynövényeket. Ganoderma kivonatot tartalmazó termékei különleges hatással bírnak, egyre többen fogyasztják Magyarországon is.

A DXN vállalat a világon egyedüliként

  • a létező 200 fajta ganoderma közül kiválasztotta azt a 6 fajtát, ami az emberi szervezetre a legjobb hatással van.
  • kifejlesztett egy speciális eljárást, amit a feldolgozás során alkalmaz, s ehhez saját tervezésű gépeket használ. Ez a világszabadalom – ami a DXN tulajdona – teszi egyedülállóvá a DXN ganoderma kivonatot és vele együtt a DXN élelmiszereket. Az úgynevezett hidegfeldolgozással elérte, hogy tökéletesen tiszta, 100%-os a hatásfokú gyógygomba kivonatot kínálhat fogyasztóinak: 20kg gombából 1 kg kivonatot nyer.
  • a DXN jelenleg a legjobb ár-érték arányt biztosítja.

 

Miért tartják az ázsiai emberek évezredek óta a legértékesebb gyógynövénynek a ganodermát? Ha elolvasod ezeket az oldalakat, már te is érteni fogod!

A GANODERMÁRÓL

Egy csodálatos gyógynövény

Amit az orvosod még sosem mondott el neked – és nem is fog!

 

Lerántjuk a leplet!...

Mik azok a tényezők, amelyek a DXN termékeinek minőségét meghatározzák? Mit csinálnak másképp? Dr Lim a DXN vállalat elnöke az előadásában sok titkot elárul a...

Termékkatalógus a DXN-től...

  DXN tagként vásárolj 20% kedvezménnyel!...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!