Beszéljünk az árról; drága vagy nem drága?

Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffein tartalom és a savas tulajdonság a probléma. Az, hogy magas a vérnyomásuk és ezért vannak eltiltva a kávétól.

Mint már tudjuk, létezik egy olyan kávé, amely megfelel az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét és jó hatással van a vérnyomásra.

Ez a kávé – minőségét és hatását tekintve – nem hasonlítható össze a hagyományos kávéval. Jó közérzetről,  a gyomorégés megszűnéséről, a vérnyomás rendeződéséről  számolnak be azok, akik ezt isszák.

Az árát sem reális összehasonlítani, mivel  itt nem csak egy kávéról beszélünk. A DXN kávéval együtt gyógygomba kivonatot is kapunk, amivel azt érjük el, hogy bárki nyugodtan kávézhat, akinek gondot okozott a csersav és a koffein hatása.

Persze, vannak olyanok, akiknél nincs különbség! Számukra mindegy, hogy egy szörp csak gyümölcs ízű szintetikus lötty, vagy valódi gyümölcs szörp! Csak olcsó legyen! Számukra megfelel a gyümölcsszörp gyümölcs nélkül, a csokoládé kakaó nélkül, a vitamintabletta vitamin nélkül!
De sorolhatnám az ízfokozókon, szintetikus színezékeken és más adalék anyagokon felépülő élelmiszeripar termékcsodáit melyeknek összetétele és eredete gyakran kinyomozhatatlan!

NOS, VALÓBAN VAN OLCSÓBB KÁVÉ A PIACON! (Ahogy van 200Ft-os táblacsoki, meg van 800Ft-os is!) Hogy mit tartalmaz azt nem tudni, de barna és rá van írva, hogy kávé, ezért aztán sokan elhiszik, hogy valóban az! Aztán jön a gyomorégés, az émelygés, a fejfájás, a rossz közérzet, a rossz alvás, hogy más mellékhatásról ne is beszéljünk!

NÉZZÜK A DXN KÁVÉKAT!

Mivel egy tasak akár 2 adag elkészítéséhez is elegendő, így törzsvásárlói áron egy csésze kávé 110-130Ft is lehet!

Természetesen azt tudni kell, hogy az érezhető különbséget csak akkor lehet megtapasztalni, ha abbahagyod a hagyományos savasító kávék fogyasztását és legalább egy teljes csomag ganodermakávét megiszol! Az esetek 90%-ban a tapasztalatok alapján a váltás tartós marad!

Miért?

  • A ganoderma megszüntetheti a koffein káros hatásait. Az alapanyagául szolgáló magasabb minőségű arabica fajták koffeintartalma eleve alacsonyabb, mint a robustáé, így kisebb a veszélye a túladagolásnak!
  • A hagyományos kávékkal ellentétben a ganodermás kávé hatása nem hirtelen feldob és utána gyorsan elmúlik, hanem hosszan tartó frissességet biztosít, így gyakran 2-3 kávét is kivált a fogyasztása!
  • A prémium ízvilágú kávék az egész család számára nagyszerű pillanatokat és kellemes együttlétet teremtenek.
  • A ganodermakávé semlegesíti  a csersav hatását, így nem égeti a gyomrot és segíthet reflux esetén. Ez a kávé lúgosító hatású!
  • A ganoderma tartalom segíthet a méregtelenítésben, az erek karbantartásában így a vérnyomás szabályozásában. Nyugtató és alvást segítő hatású,  és jótékonyan hat az emésztésre.

A ganoderma tulajdonságairól, hatásairól>>>>itt olvashatsz bővebben!

 

Miért a legjobb a DXN kávé ár/érték aránya?

  • Elosztva – szorozva a 110-130Ft-os törzsvásárlói ár alapjában véve se luxus kiadás, többet dobunk be a legolcsóbb automatába is egy kis forró barna szintetikus léért!
  • Minden tasak kávéban benne van a kapszulányi ganoderma tartalom, tehát az árban ez is benne foglaltatik!
  • Ha hozzáadjuk a megváltozott életminőséget, a ganoderma kivonat jótékony hatásait, a fittebb ébrenlétet és a nyugodtabb alvást, a rendeződő vérnyomást, s az esetleges kevesebb betegállományt, munkából kiesést akkor már plusz értéket kaptunk!
  • Mivel ez a kávé hosszan tartó frissességet biztosít, ezért sokaknál a napi 5-6 kávé lecsökkent 2-3-ra!
  • Ha valaki pedig elkezdi ajánlani a termékeket másoknak (nem eladni!) és felépül egy kisebb fogyasztói csoport alatta, akkor pedig annyi jutalékot kaphat, hogy havi vásárlásai már ingyenesek lesznek, sőt, ha jól dolgozik akkor bizony sok pénzt is kereshet!

EZEK UTÁN FELTEHETJÜK MAGUNKNAK A KÉRDÉST: VAN OLCSÓBB MINT A DXN KÁVÉ?

Regisztrálj díjmentesen a Törzsvásárlói rendszerünkbe, és vásárolj 20% kedvezménnyel!

Még olcsóbban szeretnél vásárolni? Vedd fel velem a kapcsolatot és elmondom, hogyan teheted!