A DXN technológia – ismerd meg a siker titkát!

Miért jó az egyik cég ganodermája, miért okoz problémát a másik? Mi kell a kiváló minőség eléréséhez?

Dato’ Dr. Lim Siow Jin előadása alapján:

“Manapság már minden mlm cég ganodermás kávéval próbálkozik Európában is és Amerikában is. Sokan Kínából szerzik be a ganodermát, amit a kávéba kevernek. Kínában hogyan termesztik a ganodermát? Abban a földben, amelybe a ganodermát ültetik, már termesztettek előtte valamilyen mezőgazdasági terméket. Ehhez rengeteg rovarölőszert, növényvédőszert és egyéb vegyszert használtak. Miután leszüreteltek, a ganodermát egy fatörzsbe helyezik, ezt eltemetik a föld alá, majd onnan kinő a ganoderma.

Min buknak el más cégek?

Nem a ganodermával van baj, hanem a talajjal! A talaj tele van vegyszerrel. Ezt a módszert csak organikus farmon lenne szabad használni, mert a ganoderma harmincszor annyi tápanyagot szív magába, mint egy növény. A végeredmény, hogy azoknál a termelőknél akik a termesztésnek ezt a módját választják, a ganoderma mindig tele van nehézfémekkel. Főleg három nehézfémmel; ólom, arzén, kadmium.

Miért arzén és kadmium? Az arzén és a kadmium a rovarölő permetek egyik fő összetevője. Ezek bejutnak a talajba, ahová később elültetik a ganodermát. A ganoderma nagyon hatásos, nagyon jól méregteleníti a talajt.  Harmincszor annyi nehézfémet szív magába, mint a zöldségek.

 

A DXN ganoderma azért páratlan minőségű, mert 

  1. a legjobb ganoderma fajtákat választják ki
  2. organikus farmon termesztik
  3. mert egy különleges eljárást alkalmaznak, amellyel feldolgozzák a ganodermát.

 

Hogyan csinálja ezt a többi cég?

Vannak cégek, akik a kétszeres forralás technikáját alkalmazzák. Mi az a kétszeres forralás? Megveszik az összes nagy ganodermát a farmerektől, aztán 4 órán át vízben forralják. Aztán kiveszik belőle a ganodermát. Ezt a ganoderma kivonatot átteszik egy másik edénybe, és 6 órán át forralják, hogy csökkentsék a víztartalmát. Utána maltidextrint adnak hozzá, hogy elérjék a por állagot. Ha ilyen ganodermát veszel, azzal sok problémád lesz. Ily módon csak 25-30%-os lesz a kivonat, 70%-a elveszik.

A másik probléma a víz. Párologtatással a vízben található káros anyagok nagy koncentrációban mennek át a ganoderma kivonatba, így nem lesz minőségi a kivonat. Mindenféle vízben vannak ásványi anyagok. Ha 1 tonna vízből megiszunk egy pohárral, nem lesz semmi bajunk, mert jó minőségű ásványvíz. De ha folyamatosan párologtatjuk az 1 tonna vizet, amíg 1kg kivonatot nem kapunk, ez már nem jó. Mert a vízben található minden káros anyag nagy koncentrációban megy át a ganoderma kivonatba.

Sok embernek van veseproblémája, májproblémája, mert ilyen ganodermát szed. Ezért van az, hogy sok internetes oldalon azt írják, ne szedjetek ganodermát, mert veseproblémát okoz. A DXN-hez sokan érkeznek zsírmáj, májzsugor problémákkal. Sokuknak már összezsugorodott a veséjük is, de a DXN ganoderma szedésével ezek a problémák megszűnnek. Tehát, van olyan ganoderma, ami májelégtelenséget, veseelégtelenséget okoz, és van olyan ganoderma, ami megmenti a májat és a vesét. Ez a DXN ganoderma. Mi a különbség a kettő közt? Nem a ganoderma, hanem az eljárás különbözik. Tehát felforralják a vizet, de ezt a technológiát soha nem lenne szabad használni a ganodermánál. Így nem bioganodermát kapnak, mert dextrint adnak hozzá, hogy por állagú legyen, így a kapszula 70%-a keményítő”

“…A termék és a szolgáltatás minősége a döntő…. A termékek minőségét pedig ezután már mindenki érti. A ganoderma kivonatot nem szabad vízzel előállítani”

 

A DXN technológia

“Vannak olyan cégek, melyek megveszik a ganodermát, majd beteszik a sütőbe szárítani. Miért szárítják sütőben? Mert a ganoderma rostos és nem lehet ledarálni, mert vattaszerű lesz a melegtől. Beteszik a sütőbe, hogy a rostok megerősödjenek, így a ganoderma összemegy. Nagyon kemény lesz a hőtől, így porrá tudják zúzni, majd beteszik a kapszulákba és odaadják a vevőknek. Ezek a legrosszabb termékek.

Hogy oldotta meg ezt a problémát a DXN? Miután leszüretelték a ganodermát, először is a szárazon fagyasztást alkalmazzák: alacsony hőmérsékleten szárítják meg a ganodermát. Soha nem használnak magas hőmérsékletet!

Utána egy őrlőgépbe teszik. Ez valójában egy darabológép, ami apró darabokra vágja a ganodermát. Majd ezt magasabb sebességre állítják. A ganoderma nem lesz vattaszerű, mert már előtte apró darabokra vágták. Tehát, amikor magasabb sebességre állítják, akkor a spórák és a finom rostok mind felszabadulnak. A magas sebességen a rostok kiesnek oldalra, a spóra, és a ganoderma jó, termő része pedig középre megy. Ez kerül a légzsákba, amit majd egy másik konténerbe helyeznek. Végül két terméket kapnak; a spórákat és a rostokat.  És így két termékünk lesz;a rostok és a ganoderma hasznos része.

Ezután egy nagyon finom őrlő eljárást, nano őrlést alkalmaznak. Ezt az őrlőgépet a DXN szakemberei találták fel. Olyan, mint a egy ventilátor, kifújja a port. Utána a por átmegy a falra helyezett keréken, és ez összetöri a spórákat és a ganodermát. A sikeres őrlés után világosabb lesz. Majd átmegy a második fázison és még világosabb lesz. Aztán a harmadikon, és mire átmegy az ötödiken, nagyon finom por lesz.

Tehát, öt fázisú az őrlés, ez a DXN technológiája. Ne keressétek az interneten, ilyet nem fogtok találni! A DXN találta fel ezt az őrlőgépet.
A falakon vízhűtőköpeny van, ebben hideg víz, tehát az őrlés mindig hidegben történik. Ezek után kész a termék”

Dr Lim valójában nagyon sokat kísérletezett az elmúlt 25 évben. Annyira egyedülálló a technológiájuk, hogy sokan nem is értik.

Sok ember és sok versenytárs azt gondolja, hogy elég egyszerűen elültetni a ganodermát, porrá zúzni majd beletenni a kapszulákba. De ez nem így van.

“A DXN termékeivel kapcsolatban három dologra kell gondolni;
Az első az organikus minősítés, ennek
ISO 14001-nek kell lennie.
A második a legjobbak kiválasztása. 200 fajta ganodermából 6-ot. Genetikai módosítás nélkül!
Harmadik a nano-őrlés – saját technológia. Ez csak egy általános kép, sokkal összetettebb a dolog… 20kg gombából lesz 1kiló por. 20:1″

 

“Miért olyan jó hatásúak a DXN termékek? Mert komoly technológia áll mögötte”

A minőségről: egy termék minőségét nem igazolhatja a cég, mert minden cég azt állítaná, hogy az ő termékeik a legjobbak. A diákok sem igazolhatják saját maguk a tudásukat, a minősítéshez vizsgákat kell tenniük, és majd ezek  eredményei alapján kapják a minősítést. A cégek esetében a minőséget mindig egy harmadik fél igazolja, GMP minőségbiztosítással, ISO tanúsítvánnyal, és egyéb tanúsítványokkal

 

Itt nézheted meg a teljes videót, Dr Lim, a cég alapító elnökének előadásából minden részletet megtudhatsz a DXN ganoderma termesztéséről és feldolgozásáról.

A DXN ganoderma jótékony hatását ma már 7 millió fogyasztó élvezi. Itt megismerheted részletesebben, miként hat ez a gyógygomba, milyen előnyei vannak, milyen problémáinkon segíthet. A cég hivatalos weboldalán te is megrendelheted.

http://www.dxn2u.eu/pws/310010823

Regisztráció után már tagként vásárolhatsz, így mint Törzsvásárló  20% kedvezményt kaphatsz minden egyes termék fogyasztói árából.

Jó lenne még ennél is olcsóbban vásárolni? Csatlakozz a Dinamikus Start Programmal, amivel még további kedvezményeket élvezhetsz!

Igen, most regisztrálok!